Χρόνια Πολλά : «Χρόνια πολλά Γιάννη!» - Μέσα απ' την καρδιά μου, μαζί με τις ευχές μου για τα γενέθλιά σου, εύχομαι στη φετινή χρονιά να.

Χρόνια Πολλά : «Χρόνια πολλά Γιάννη!» - Μέσα απ' την καρδιά μου, μαζί με τις ευχές μου για τα γενέθλιά σου, εύχομαι στη φετινή χρονιά να.. Ευχές για ένα νέο ξεκίνημα, μια πιο όμορφη και γλυκιά ζωή και μια καρδιά πλημμυρισμένη από ευτυχία. Happy birthday, happy name day. Μαζί του, συμμετέχουν η πρόεδρος της εθνικής επιτροπής. Περισσότερες ευχές γενεθλίων για να πείτε τα χρόνια πολλά στους εορτάζοντες! Εδώ και πολλά χρόνια, εδώ και πολύ καιρό περίφρπερίφραση:

Κλειστά τα στόματα heaven music έχω μέρες να σε. Или χρόνια πολλά — хронья пола! Οι παιδικοί φίλοι δεν θα είναι εδω για να παίξουμε και να φέρουν δώρα. Μα δεν πειράζει γιατί οι νέοι μου φίλοι φαίνονται πιο αληθινοί. „viele jahre! dieser neugriechische gruß wird zu jeder festlichkeit, sei es nun neujahr, ostern oder geburtstag, gewünscht:

Χρόνια Πολλά: Εορτή της Αγίας Όλγας - InKefalonia
Χρόνια Πολλά: Εορτή της Αγίας Όλγας - InKefalonia from www.inkefalonia.gr
Χρόνια πολλά δε θα σου πω για θα στο πούνε όλοι! Αγάπη μου εύχομαι κάθε μέρα να είσαι χαρούμενη όπως αυτή την ημέρα της γιορτής σου! Κλειστά τα στόματα heaven music έχω μέρες να σε. Οι γονείς μου θα πουν τα χρόνια πολλά από το τηλέφωνο. Βασιλιάς του 5×5 και ο ωραίος της παρέας, τι άλλο να ζητήσεις Έχεις κοροϊδέψει τον χρόνο και μετράει αντίστροφα! Μονάχα θα σου ευχηθώ, χαμόγελο να ΄ναι η ζωή σου όλη! Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας και χρόνια πολλά.

Ξεκινάει η ενημέρωση από τον υπουργό υγείας κύριο βασίλη κικίλια.

„χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Εδώ και πολλά χρόνια, εδώ και πολύ καιρό περίφρπερίφραση: Χρόνια πολλά δε θα σου πω για θα στο πούνε όλοι! Φίλε μου σου εύχομαι ολόθερμα, χρόνια πολλά να ζήσεις και μακριά από ψευδαισθήσεις ότι ευχεσ γενεθλιων. Μονάχα θα σου ευχηθώ, χαμόγελο να ΄ναι η ζωή σου όλη! Ευχετήριες κάρτες και χρόνια πολλά. Κλειστά τα στόματα/kleista ta stomata μουσική: Κάθε λουλούδι είναι και μια ευχή που σου εύχομαι η κάθε μία της να γίνει αληθινή! Happy birthday, happy name day. Για τα γενέθλιά σου, σου εύχομαι χρόνια πολλά. Χρόνια πολλά • (chrónia pollá). «102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε». Έχεις κοροϊδέψει τον χρόνο και μετράει αντίστροφα!

Να είσαι καλά για να σε χαίρομαι για πάντα! Κάθε λουλούδι είναι και μια ευχή που σου εύχομαι η κάθε μία της να γίνει αληθινή! Μα δεν πειράζει γιατί οι νέοι μου φίλοι φαίνονται πιο αληθινοί. Или χρόνια πολλά — хронья пола! Ευχές για ένα νέο ξεκίνημα, μια πιο όμορφη και γλυκιά ζωή και μια καρδιά πλημμυρισμένη από ευτυχία.

Χρόνια Πολλά Σε Γιορτές Και Γενέθλια | Birthday wishes ...
Χρόνια Πολλά Σε Γιορτές Και Γενέθλια | Birthday wishes ... from i.pinimg.com
Αγάπη μου εύχομαι κάθε μέρα να είσαι χαρούμενη όπως αυτή την ημέρα της γιορτής σου! Ευχές για την ονομαστική εορτή. Χρόνια πολλά • (chrónia pollá). Κλειστά τα στόματα/kleista ta stomata μουσική: Κλειστά τα στόματα heaven music έχω μέρες να σε. Χαρούμενα γενέθλια (charoúmena genéthlia, happy birthday). „χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Χρόνια πολλά με όμορφες ευχές.

Ευχές για την ονομαστική εορτή.

Ξεκινάει η ενημέρωση από τον υπουργό υγείας κύριο βασίλη κικίλια. Χρόνια πολλά να τα εκατοστίσεις να έχεις ότι επιθυμείς και κάθε χρόνο τα γενέθλια σου να γίνονται πιο υπέροχα από τα προηγούμενα! Περισσότερες ευχές γενεθλίων για να πείτε τα χρόνια πολλά στους εορτάζοντες! 2 και πολλα πρωι τησ πρωτησ ημερασ τησ εβδομαδοσ ερχονται εισ το μνημειον οτε ανετειλεν ο ηλιοσ. Happy birthday, happy name day. Αγάπη μου εύχομαι κάθε μέρα να είσαι χαρούμενη όπως αυτή την ημέρα της γιορτής σου! Εδώ και πολλά χρόνια, εδώ και πολύ καιρό περίφρπερίφραση: Για τα γενέθλιά σου, σου εύχομαι χρόνια πολλά. „viele jahre! dieser neugriechische gruß wird zu jeder festlichkeit, sei es nun neujahr, ostern oder geburtstag, gewünscht: Ευχές για την ονομαστική εορτή. Χρόνια πολλά δε θα σου πω για θα στο πούνε όλοι! Ευχετήριες κάρτες και χρόνια πολλά. Χρόνια πολλά • (chrónia pollá).

Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας και χρόνια πολλά. Για τα γενέθλιά σου, σου εύχομαι χρόνια πολλά. Χρόνια (chrónia, years) + πολλά (pollá, many). Κλειστά τα στόματα heaven music έχω μέρες να σε. Έχεις κοροϊδέψει τον χρόνο και μετράει αντίστροφα!

Χρόνια Πολλά Ευαγγελία! - YouTube
Χρόνια Πολλά Ευαγγελία! - YouTube from i.ytimg.com
Ό,τι τα μάτια αναζητούν και ό,τι ποθεί η ψυχή σου να γίνουν δώρα από τον θεό σήμερα στην. Χρόνια πολλά να τα εκατοστίσεις να έχεις ότι επιθυμείς και κάθε χρόνο τα γενέθλια σου να γίνονται πιο υπέροχα από τα προηγούμενα! Breithlá sona duit lá breithe sona duit. Κλειστά τα στόματα heaven music έχω μέρες να σε. Ευχετήριες κάρτες και χρόνια πολλά. Οι παιδικοί φίλοι δεν θα είναι εδω για να παίξουμε και να φέρουν δώρα. Или χρόνια πολλά — хронья пола! Μέσα απ' την καρδιά μου, μαζί με τις ευχές μου για τη γιορτή σου, εύχομαι στη φετινή χρονιά να πραγματοποιηθούν οι στόχοι και οι επιθυμίες.

Οι γονείς μου θα πουν τα χρόνια πολλά από το τηλέφωνο.

Χαρούμενα γενέθλια (charoúmena genéthlia, happy birthday). Ευχές για ένα νέο ξεκίνημα, μια πιο όμορφη και γλυκιά ζωή και μια καρδιά πλημμυρισμένη από ευτυχία. Για τα γενέθλιά σου, σου εύχομαι χρόνια πολλά. Χρόνια πολλά με όμορφες ευχές. Χρόνια πολλά δε θα σου πω για θα στο πούνε όλοι! Μέσα απ' την καρδιά μου, μαζί με τις ευχές μου για τα γενέθλιά σου, εύχομαι στη φετινή χρονιά να. Κλειστά τα στόματα/kleista ta stomata μουσική: Ευχετήριες κάρτες και χρόνια πολλά. Ό,τι τα μάτια αναζητούν και ό,τι ποθεί η ψυχή σου να γίνουν δώρα από τον θεό σήμερα στην. Κλειστά τα στόματα heaven music έχω μέρες να σε. Πολύχρονος να είσαι και γερός σαν τα ψηλά βουνά. Χρόνια πολλά • (chrónia pollá). Σου ευχομαι υγεία, ειρήνη, βιολέτα, μάρια, κατερίνα, ελένη, κικίτσα, κούλα, σούλα, τούλα και όποια άλλη θέλεις εσύ!!

Posting Komentar

0 Komentar